Toont alle 4 resultaten

Groene Koffie extract kopen

Groene koffiebonen zijn koffiebonen die nog niet zijn gebrand. De groene extracten worden geëxtraheerd uit de ongebrande koffiebonen. Groene koffie extract is een populair voedingssupplement dat helpt bij het verliezen van gewicht. Ook zou het nuttigen van green coffee meerdere gezondheidsvoordelen hebben, zoals: verbetering van de bloeddruk en cholesterol gehalte.


Gezondheidsvoordelen van green coffee beans

Groene koffiebonen bevatten bepaalde werkzame stoffen die kunnen ondersteunen bij het verbeteren van uw gezondheid. Het groene koffie extract wordt gewonnen uit de ongebrande green coffee beans. De extracten worden gewonnen in de vorm van poeder. Groene koffie extract ondersteunt bij de volgende gezondheidsverbeteringen:

 • Ondersteuning tijdens het afvallen
 • Cholesterollevel verlagen
 • Bloeddruk in balans brengen
 • Ondersteund bij verhelpen van infecties


 • Werkzame stoffen in groene koffie extract

  De extracten die worden geëxtraheerd uit de groene koffiebonen bevatten de werkende stof chlorogeenzuur. Dit is de grootste werkzame stof in de groene koffie extract. De stof bestaat uit diverse antioxidanten die ondersteunen bij onder andere het proces van verliezen van gewicht. Koffiebonen zijn van nature rijk aan antioxidanten en farmaceutische actieve stoffen.

  In green coffee zitten naast de eerder genoemde stoffen ook cafeïne. De combinatie van chlorgeenzuren en cafeïne zou het positieve effect veroorzaken op de gezondheidsvoordelen. Door groene koffie extractpoeder toe te voegen aan gerechten of drinken gaat u zich uiteindelijk energieker en beter voelen.

  Hoe groene koffie poeder gebruiken?

  Groene koffie extract, ook wel groene koffie poeder, kunt u in drinkvorm eenvoudig innemen. Kijk in blog ''Hoe groene koffie extract gebruiken om gewicht te verliezen in drinkvorm?'' om u te inspireren. Groene koffiepoeder in drinkvorm kunt u namelijk nuttigen in heerlijke drankjes. De smaak van de koffie-extracten zonder toevoegingen van andere smaaktonen wordt over het algemeen ervaren als ''niet lekker.'' Om deze reden raden wij aan om andere heerlijke smaaktonen toe te voegen aan een drankje. Verder kunt u het ook verwerken in uw eten door het er over te strooien. Het is aan te raden om het groene koffie extract in de ochtend te nemen omdat er een kleine hoeveelheid cafeïne in zit.

  Oprah Winfrey's green coffee

  Groene koffie extract is populair geworden in de show van Oprah Winfrey. In deze talkshow legt dokter OZ uit hoe groene koffie en dus groene koffie extract werkt en helpt tijdens het afvallen. Hij laat verbluffende before en after foto’s zien van vrouwen die veel kilo’s zijn afgevallen. Gewicht verliezen met groene koffie is het proberen zeker waard.