Toont alle 11 resultaten

Ongebrande koffiebonen

Zelf uw koffie branden met ongebrande koffiebonen? Groene Koffie Winkel biedt u een ruime keuze aan diverse ongebrande koffiebonen. De groene ongebrande koffiebonen komen uit verschillende gebieden in de wereld, op plekken waar de koffieboon het best gedijt. U kunt ongebrande koffiebonen kopen in onze webwinkel.


Zelf koffiebonen banden?

Zelf uw koffie branden met ongebrande koffiebonen? Groene Koffie Winkel biedt u een ruime keuze aan diverse ongebrande koffiebonen. De groene ongebrande koffiebonen komen uit verschillende gebieden in de wereld, op plekken waar de koffieboon het best gedijt. U kunt ongebrande koffiebonen kopen in onze webwinkel.

Ongebrande koffiebonen kopen?

Bent u op zoek naar groene koffiebonen? Groene Koffie Winkel heeft voor u de lekkerste ongebrande koffiebonen geselecteerd. Door zelf uw koffie te maken door groene koffiebonen te branden, maakt u het meest verse kopje koffie. De gebrande koffiebonen zijn al geruime tijd gebrand waardoor het smaak en aroma verliest. De groene koffiebonen kunt u eenvoudig online kopen in de webshop.

Waarom ongebrande koffiebonen kopen bij Groene Koffie Winkel?

Ongebrande koffiebonen kunt u zelf branden tot heerlijke verse koffie. Het zelf branden van koffie heeft meerdere voordelen. Zo komt de smaak beter naar boven in de bonen. Koffie uit de winkel wordt meestal in het land gebrand waar deze geoogst wordt. Dan heeft het nog een lange weg te gaan voordat het in de supermarkt ligt. De aroma’s die verse koffie zo lekker maken zijn dan enige tijd vervlogen. Verder zijn de bonen een stuk vatbaarder op het moment dat ze gebrand worden. Veel schimmels en bacteriën gaan zich nestelen in de gebrande bonen. Van deze afvalstoffen wordt de koffie zuur en zeer bitter en onrustig. Van verse koffie wordt u niet onrustig omdat bacteriën en schimmels nog geen afvalstoffen hebben toegevoegd. Hierdoor is het zelf branden van koffie een stuk gezonder voor de mens. U koopt uw groene koffiebonen bij Groene Koffie Winkel, omdat:

 • Meest verse bonen en koffie
 • Luchtdichte & leuke verpakking
 • Hoge kwaliteit koffiebonen
 • Snelle levering


 • Groene koffiebonen branden

  Het branden van de ongebrande koffiebonen is zeer eenvoudig. U doet de ongebrande koffiebonen in een koffiebrander en wacht totdat de bonen de gewenste kleur hebben. U kunt zelf de brandgradatie bepalen: van light roast tot dark roast. Bij light roast is de groene koffieboon lichtbruin gekleurd en bij dark roast is de boon donkerbruin gekleurd. Elke brandgradatie geeft uw kopje koffie een andere smaak, de koffiesmaak waar u van houdt. Tijdens het branden van de ongebrande koffiebonen ontstaan meerdere 'cracks', wat de brandgradatie van de boon inhoudt. Lees hier over de manieren van zelf koffiebonen branden.

  Oorsprong ongebrande koffiebonen

  De oorsprong van onze groene ''rauwe'' koffiebonen ligt in verschillende continenten. Groene Koffie Winkel biedt groene koffiebonen aan uit allerlei landen, landen waar de koffieplant het beste tot zijn recht komt. Iedere koffieboon komt uit een écht 'koffieland' waar de beste koffiebonen worden geproduceerd.

  Ongebrande koffiebonen online bestellen?

  Wilt u graag ''rauwe'' ongebrande koffiebonen online bestellen? Dit kan heel eenvoudig bij ons in de webwinkel. Groene Koffie Winkel verkoopt diverse soorten groene koffiebonen en levert deze bij u aan huis. Ook kunt u kiezen voor grotere voordelen door het kopen van groene koffiebonen pakketdeals..  Onze 7 beste soorten ongeroosterde koffie • Kameroen Robusta Grade 1 Screen 18/20
 • Ethiopië Arabica Djimmah Natural
 • Peru Arabica SHB Washed Grade 1
 • Uganda Arabica Mount Elgon Screen 16/17
 • Guatemala Arabica SHB EP
 • Brazilië Arabica Santos
 • India Robusta Cherry A