Hoe groene koffie extract gebruiken om gewicht te verliezen in drinkvorm?

Koop groene koffie extract

Groene koffieboon extract is het meest besproken
supplement voor gewichtsverlies in de wereld. Het is de niet-geroosterde vorm
van de koffieboon die een grote hoeveelheid chlorogeenzuur bevat. Onderzoek
toont aan dat chlorogeenzuur de ophoping van vet remt. Bovendien bevat groene
koffie-extract minder caffeïne in vergelijking met normale koffie.

Eenvoudig klaar te maken     

Een kopje groene koffie is eenvoudig en snel te bereiden. U kunt gewoon genieten van een kopje oplosbare groene koffie door water toe te voegen aan groene koffiepoeder. De koffiepoeder wordt geproduceerd door de groene koffiebonen onder druk in warm water te verpletteren. Hoewel oplosbare koffie direct kan worden bereid, heeft het meer cafeïnegehalte. Groene koffie-extract is dus een goed alternatief voor de normale oploskoffie.

Groene koffie-extract heeft de hoogste hoeveelheid chlorogeenzuur en heeft meer voedingsstoffen. Het wordt verkocht in de vorm van pillen of in poedervorm. De groene koffiebonen worden verwerkt om het grootste deel van het chlorogene zuur te behouden.

Groene koffie-extract klaarmaken om af te vallen

Groene koffie

Om groene koffie te bereiden, heb je groene koffie-extract poeder nodig. Dit meng je met warm water. Dit is de basis, maar natuurlijk kunt u het verrijken met andere ingrediënten om sneller af te vallen. Met groene koffiebonen valt u sneller af.

Groene koffie met munt

Een ingrediënt dat u toe kunt voegen aan groene koffie is muntblaadjes. Voeg muntblaadjes toe aan je kop groene koffie. Laat de munt een minuut of 5 intrekken. Mint helpt bij het verliezen van gewicht en helpt de toxines weg te spoelen.

Groene koffie met kaneel

Voeg een kaneelstokje toe aan een kopje heet water. Laat het een nacht trekken. Gebruik dit water om de volgende ochtend uw groene koffie te bereiden. Kaneel helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel, verbetert de insulinegevoeligheid, vermindert LDL-cholesterol en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Door kaneel toe te voegen aan uw kopje groene koffie, versnelt u het afvalproces.

Groene koffie met gember

Gember wordt vandaag de dag steeds vaker genuttigd bij bijvoorbeeld water. Om groene koffie met gember te maken voegt u een eetlepeltje gember toe. Laat de gember 5 minuutjes intrekken voordat u ervan gaat genieten. Gember heeft ook allerlei eigenschappen die u goed zullen doen.

Groene koffie met kurkuma

Deze combinatie werkt super goed. Voeg ongeveer een halve theelepel gemalen kurkuma aan je groene koffie toe en laat het 5 minuten intrekken. Kurkuma draagt bij aan gewichtsverlies door het vetmetabolisme te stimuleren. Het lijkt misschien een vreemde combinatie, maar u zult versteld staan bij het zien van het resultaat!

Hoeveel kopjes groene koffie per dag?

Alles waar u teveel van nuttigt is slecht. Zo ook groene koffie. Het
advies voor groene koffie luidt als volgt: drink zo’n 3 kopjes groene koffie
per dag. Het groene koffie-extract werkt wel het meest effectief bij de
volgende momenten:

– Voor of na een workout
– Voor het ontbijt
– Voor de lunch
– ’s Avonds voor de televisie